ЗНИЖКА 5% НА ПЕРШЕ ЗАМОВЛЕННЯ З ПРОМОКОДОМ "PETS2024"!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ СУМІ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 4000 ГРН!
тел. 0930138870 (консультація у Viber\Telegram)
тел. 0930138870 (консультація у Viber\Telegram)

Автогамак - автокрісло Persid Sky на 1 сидіння авто

ТМ Your Stylish Hunter (Україна)
1999,00
грн.

Автокрісло для собак Persid Sky (переднє/задне сидіння автомобіля).

Захист салону автомобіля від бруду, шерсті, подряпин та інших ушкоджень при цьому не створюючи дискомфорту собакі. Максимальний комфорт для собаки і не слизька в міру м'яка тканина, твій вихованець не кататиметься по всій машині під час руху. Модель продумана до дрібниць. 100% якість. Запатентовано.


Розмір: ширина по сидінню 47 см, висота спинки 56 см, довжина сидіння 45 см, висота борту 25 см.

Для всіх марок авто.

Для всіх порід собак. Підходить як для дрібних порід, так і для собак з вагою до 25 кг.

Колір: чорний.

Тканина: Тришаровий. Тканина два шари Oxsford + спец. ущільнювач типу "каремата". Склад 100% поліестер. Водонепроникна, грязевідштовхувальна, міцна.

Кріплення: автокрісло має три кріплення. Одне кріплення за підголівник сидіння авто. Друге кріплення за спинку сидіння авто та третє кріплення під сидінням. Завдяки такій системі кріплення автокрісло стоїть на сидінні автомобіля стійко та надійно.

Борта: автогамак має знімні борти, які можна повністю відстебнути, вони кріпляться за допомогою змійки з двома бігунками. Собаку можна садити в автогамак з рук, або відкидати борт вниз, і собака сама застрибуватиме на своє місце.

Автогамак захищає твій автомобіль від води, бруду, вовни, подряпин та інших пошкоджень, які можуть виникнути під час поїздки із собакою на машині. Все це 100% залишиться у гамаку, а не на оббивці сидінь.

Автоповодок: обмежити пересування по салону допоможе автоповодок, який кріпиться в півкільце розташоване в автокріслі. (Для собак дрібних порід). Великих собак пристібайте автоповодком у гніздо для ременя безпеки. (Не йде у комплекті).

Характеристики
Встановлення та догляд
Інформація для замовлення

Характеристики

Встановлення та догляд

Догляд: оскільки в структуру тканини не проникає бруд і вода, то можна обмежитися лише вологою губкою якої протирати при необхідності. Шерсть видаляти липким валиком для чищення одягу.

Інформація для замовлення

Відправка Новою Поштою протягом 1-4 робочих днів (пн-пт).


Оплата - після підтвердження наявності менеджером.


Види оплати:

  • 100% оплата на картку ФОП;
  • 50% передплата на картку ФОП, решта суми оплачується при отриманні на Новій Пошті + комісія НП (2% від суми + 20 грн);
  • передплата 150 грн (входить у вартість, та покриває доставку у випадку відмови від посилки), інша частина суми сплачується післяплатою.


ВАЖЛИВО! Є ОБМІН та ПОВЕРНЕННЯ впродовж 14 днів!

УМОВИ ОБМІНУ читай за посиланням - ТИСНИ СЮДИ

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:
Made on
Tilda