ЗНИЖКА 5% НА ПЕРШЕ ЗАМОВЛЕННЯ З ПРОМОКОДОМ "PETS2024"!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ СУМІ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 4000 ГРН!
тел. 0930138870 (консультація у Viber\Telegram)
тел. 0930138870 (консультація у Viber\Telegram)

Автогамак Mini Level зі знімними бортами на 1/2 задніх сидінь авто

ТМ Your Stylish Hunter (Украина)
2169,00
грн.

Автогамак Comfort MINI, це авто чохол на 1/2 задніх сидінь автомобіля у вигляді гамака для собак. Конструкція автогамака розроблена таким чином, щоб максимально закрити оббивку сидінь та двері автомобіля. Універсальний, водостійкий. Ідеальний варіант коли поруч стоїть дитяче крісло, або часто їздить пасажир на задніх сидіннях автомобіля. Можна використовувати не переднє сидіння, але при цьому потрібно зняти борти.


  • Розміри: ширина 62 см, довжина 148 см.

Для всіх марок авто.

Для всіх порід собак. Підійде не лише дрібним і середнім породам, а й великим, як лабрадор, вівчарка, дог, алабай та інші.

  • Колір: камуфляж
  • Тканина: Два шари тканини Oxsford. Склад поліестер 100%. Водонепроникна, грязевідштовхувальна.
  • Кріплення: Автогамак для собак кріпиться за підголівники передніх та задніх сидінь автомобіля за допомогою кріплень із фіксаторами довжина яких регулюється.
  • Борти: Автогамак має знімні борти. Борт із ущільнювачем і сам тримає форму. Кріплення для фіксації пасажирських ручок. Допоміжна стропа для кріплення борту.
  • Автоповодок: # nbsp; прорізи для автоповодка є в автогамаку. Пристебніть вихованця, це обмежить його пересування салоном. (Не йде у комплекті).
Догляд
Інформація для замовлення

Догляд

Догляд: оскільки в структуру тканини не проникає бруд і вода, то можна обмежитися лише вологою губкою якої протирати при необхідності. Шерсть видаляти липким валиком для чищення одягу.

Інформація для замовлення

Відправка Новою Поштою протягом 1-4 робочих днів (пн-пт).


Оплата - після підтвердження наявності менеджером.


Види оплати:

  • 100% оплата на картку ФОП;
  • 50% передплата на картку ФОП, решта суми оплачується при отриманні на Новій Пошті + комісія НП (2% від суми + 20 грн);
  • передплата 150 грн (входить у вартість, та покриває доставку у випадку відмови від посилки), інша частина суми сплачується післяплатою.


ВАЖЛИВО! Є ОБМІН та ПОВЕРНЕННЯ впродовж 14 днів!

УМОВИ ОБМІНУ читай за посиланням - ТИСНИ СЮДИ

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:
Made on
Tilda